Palvelut

Kuntoarviot

Suoritamme kiinteistöjen tarkastus ja kuntoarvioita sekä rakenteiden kosteusmittauksia sisä- ja ulkopuolisten rakenteiden osalta. Tarkastusten avulla kiinteistöjen haltijat voivat ehkäistä vaurioiden syntymistä ja löytää jo olemassa olevat mahdolliset ongelmakohdat rakennuksista.

Lue lisää

Valvonta

Suoritamme rakennushankkeiden kokonaisvaltaisa valvontaa tilaajan edun varmistamiseksi. Valvonnalla voidaan varmistaa haluttu lopputulos sekä laadukkaasti toteutettu rakennushanke. Valvontadokumenteilla voidaan myös todentaa laadukkaasti toteutettu työsuorite.

Lue lisää

Suunnittelu

Yrityksemme kautta on mahdollista saada kokonaisvaltainen, asiakkaan tarpeet huomioiva suunnitteluratkaisu. Usean vuoden yhteistyö arvostettujen ja luotettavien suunnittelijoiden kanssa mahdollistaa parhaan mahdollisen suunnittelun toteutumisen.

Lue lisää

Projektinjohto

Yrityksemme toteuttaa rakennushankkeiden projektinjohtoa ja rakennuttamista. Vastaamme toivotussa laajuudessa koko hankkeen toteuttamisesta suunnittelun ohjauksesta, kilpailutukseen, valvontaan ja dokumentointiin. Vastaamme myös viranomaisasioinnista ja työnjohdosta.

Lue lisää